3 kredit rapport, opdage, hvordan man kan forbedre din kreditværdighed

3 kredit rapport artiklen blev skrevet til at besvare mange af de oftest stillede spørgsmål, jeg håber du finder alle disse oplysninger nyttige.

En 3 kredit rapport kan være nyttige for en række årsager. Der er tre store kredit indberettende organer: Experian, Equifax, og TransUnion, og hver af dem har deres egne oplysninger om dit kredit, så at få en god kredit rapport, skal du bruge alle 3. Heldigvis, du kan få en 3 kredit rapport for omkring $24, og det vil fortælle dig alt hvad du behøver at vide om din kredit i stedet for at spilde tid med en såkaldt gratis online kredit rapport.

Mange institutioner har brug at vide din 3 kredit rapport, før de vil godkende jer, og så at kende din kredit record kan give dig en heads up på dine chancer for at modtage alle former for tjenester. Et boliglån vil eksempelvis ikke blive givet, hvis du har en dårlig kredit score, og heller ikke vil du kvalificere dig til billig livsforsikring, et kreditkort med en lave apr, eller nogle gange endda en leasingkontrakt på et hus eller en bil. Så kende din 3 kredit rapport kan være en genvej til at spare dig tid anvendelse på tjenester, som du ikke vil modtage.

En anden ting ved at kende dine 3 kredit rapport score er, at det kan vise dig, hvis nogen har bedrage dig eller stjæle din identitet. Hvis for eksempel nogen har været at få konti i dit navn og ikke fortæller dig eller betale dem, vil de dukke op på din 3 kreditrapporter som en dårlig score. Dette vil lade dig træffe passende retlige foranstaltninger til at få dem fjernet fra din post og få den fyr, der gjorde det ved at ringe til politiet.

At få de dårlige svig afgifter ud af dine 3 kredit rapport score kan være et større besvær. Når min mon havde alvorlige anklager på hendes 3 kredit rapport, fordi nogen påfyldning for en mobiltelefon ved hjælp af hendes navn fra Detroit, og selskabet ville ikke tro, det ikke var hende, selv om det var en anden bolig. For at få dem til at tro det, havde hun til at producere flere stykker af identitet samt mail og sit hjem titlen til at vise, hvor hun boede. De ville ikke tro, at han adresse var, hvad hun sagde det var indtil hun viste dem masser af bevis. Sikke en problemfri.

Der er mange måder du kan forbedre din kredit score. En af dem er til egen kreditkort og regelmæssigt betale off dine betalinger vise at du er pålidelige og kan have tillid til med kredit. Hvis du regelmæssigt betale din balance og er på tid med gas, telefon, el og utility regninger, kan dette også hjælpe. I det lange løb, er det det værd for dig at holde din kredit god, fordi det betyder, du kvalificere dig til bedre renter, større kreditlinjer, egenkapital kreditlinje, hjem egenkapital kreditlinje, lav april kreditkort og alle mulige andre finansielle fordele, som du ville ikke have ellers. Virkelig, det er nemt og du har intet at tabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.