Sådan sænkes prisen på et nyt køkken

Du bør kende de anslåede omkostninger ved dit projekt, før du underskriver kontrakter. Du behøver ikke bruge mange penge for at få dit køkken til at se nyt ud. Der er måder, du kan reducere omkostningerne på. Dette er blot et par ideer, der hjælper dig med at sænke omkostningerne til dit nye køkken. Et veldesignet køkken vil være mindre modtageligt for krydskontaminering. Køkkener skal designes med madlavning og vasken og skærebrætterne bekvemt placeret i nærheden af dem. God belysning vil forbedre din synlighed, mens et godt oplyst gulv giver dig mulighed for at få øje på eventuelle spild. Du bør forsegle gulvet for at stoppe bakterievæksten.

Omkostningerne ved et nyt køkken inkluderer alle elementer, såsom skabe, håndtag, bordplader og dræn. Nye apparater betragtes ofte som det dyreste element i en køkkenombygning. Der er dog nogle ekstramateriale, der dramatisk kan øge omkostningerne. Nye vinduer og døre er en vigtig del af nye køkkener. Men glem ikke omkostningerne ved VVS eller elektrisk arbejde. Omkostningerne ved installation af et nyt sikringsbræt afhængigt af størrelsen på dit køkken kan være det værd.

Et nyt køkken er ikke billigt, men det er pengene værd. Ikke kun har du brug for nye skabe, men også nye rør. Du kan spare betydelige penge ved at investere i nye rør. Hvis dine skabe ser trætte ud, kan du opdatere dem med et nyt lag maling. Du kan også ansætte en professionel indretningsarkitekt til en ekstra PS500, hvis du ikke har budgettet til at ansætte en professionel.

Bordplader er et andet område af køkkenet, der kan påvirke prisen på renoveringen – lån til nyt køkken. En ny bordplade kan dramatisk ændre udseendet på dit køkken og gøre det mere funktionelt. Mens kvarts eller onyx bordplader er blevet meget populære, kan de også være dyre. Til en lavere pris kan du dog overveje keramiske fliser, som er et mere praktisk og praktisk valg til små køkkenrum. Nye bordplader skal koste mellem $ 2.100 – $ 4.100.

Inden du går i gang med din køkkenrenovering, er det vigtigt at have en idé om, hvilket budget du skal bruge. Opret først et visuelt moodboard for at hjælpe med at visualisere det nye look. Et visuelt moodboard kan hjælpe med at indsnævre dine valg af farver, materialer eller inventar. Et visuelt moodboard er også nyttigt til at sætte et budget. Du kan også tage vægge ned for at åbne rummet op. Du vil være i stand til at skabe et åbent rum, der både er funktionelt nyttigt og smukt.

Du kan reducere omkostningerne ved dit nye køkken ved at sælge ud af gamle køkkendele. Du kan sælge dine gamle skabe. Du kan sælge dine gamle skabe til køkkenshowrooms. Men hvis du har evnerne og tiden, kan du også fjerne og bortskaffe det gamle køkken. Men vær forsigtig og sørg for, at du tager dig af dine elektriske systemer. Genbrug køkkenet fra din fortid og brug det til noget andet. Gamle materialer kan genbruges og bruges til at tjene mange penge. De kan endda sælges på Gumtree og eBay.