Self hjælp udvikling – karakter

Verden er fyldt med mennesker, der tjene masser af penge på tvivlsomme måder–narkohandlere, con kunstnere, uærlige business mænd, politikere på tage, og så videre. Hvis du måle succes simpelthen af hvor mange penge, du foretager, så du må indse at mennesker, der ophobes rigdom på uærlig Vis mangle noget, der er den sande mark succes–karakter og integritet.
Ingen mængde af rigdom kan kompensere for en mangel på karakter. Karakter er lig med integritet og integritet betyder, at du altid gøre det rigtige–selv når ingen holder øje med dig. Det betyder, at frygt og skyld er alle, men elimineret fra dit liv, fordi du har intet at skjule og noget at holde dig tilbage fra at opnå succes i den sande definition af ordet.
I en praktisk forstand betyder det du øve den “gyldne regel” ved at gøre mod andre, som du ville have dem til at gøre jer. I dit daglige liv er der talrige muligheder at gøre dette udelukke en del af din rutine. Tænk over det. Har du nogensinde været fristet til at genvej din vej til toppen af corporate stigen? At nå dette mål er en fantastisk præstation, men tag et kig omkring dig. Er på gangene i din kontorbygning stablet højt med ligene af mennesker du trådte på for at komme dertil? I så fald være parat til at blive trådt på til gengæld.
Behandler du rutinemæssigt mennesker med ærlighed og respekt? Eller har du en hidsige temperament, når det kommer til at omgås mennesker, der nægter at bøje sig ned til din alle ønsker og kommando? Personen med karakter og integritet vil aldrig behøver at bekymre dig om dette, fordi de ved, at man ikke opnår succes egenhændigt. Uanset om det er succes i erhvervslivet eller sport eller familieliv, var nogen sandsynligvis der kan tilbyde en hjælpende hånd et eller andet sted undervejs. Personen med karakter og integritet vil kender og værdsætter dette og tilbyde den samme hjælpende hånd, når lejligheden opstår.
Berømte portrætfotograf, Yousuf Karsh, var berømt for at fotografere berømtheder og verdensledere. Han sagde, “Jeg har fundet at dejlige mennesker har til fælles en enorm tro på sig selv og deres mission. De har også stor beslutsomhed samt en evne til at arbejde hårdt. På det afgørende tidspunkt for afgørelsen trække de på deres akkumulerede visdom. Frem for alt har de integritet.”
Det er vigtigt, at du tager et godt kig på din holdning til hvad succes betyder for dig. Albert Einstein sagde, “Svaghed holdning bliver svaghed karakter.”
Tegn er, hvad du er. Succes er, hvad du opnår. Hvad du opnå kan være stort eller lille, men succes uden karakter og integritet er blot en skygge. Din karakter er nøglen til succes og det er den attribut, du vil give videre til dine børn. Så lad din styrken af karakter skinne igennem i alle du gøre og sige, og vil du virkelig kunne opnå en meningsfuld succes i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.